Skip to main content

Om oss

Laserkliniken erbjuder professionella behandlingar. Ex Hårborttagning, hudvård, ansiktsbehandling, Juvederm, Belotero, Botox, Sculptra, Dermapen, Kemisk Peeling. Behandling för Rosacea, Celluliter, acne, ytliga blodkärl, solskadad hud & vaginal rejuvenation, som torra slemhinnor och urinläckage.

Laserkliniken startade år 2000. Som första klinik i Göteborg med laserhårborttagning, Light Sheer Diodlaser. Sedan dess har utbudet ökat varefter åren gått.

Idag har vi flera olika typer utav Laser, IPL och annan teknisk utrustning. Vi använder säkra, beprövade behandlingsmetoder, samtliga är självklart FDA-godkända. Det är i första hand privatpersoner som kommer till oss, men vi har även patienter ifrån sjukvården alt. försäkringsbolag som kommer via remiss. Vi prioriterar kunden i centrum med ett professionellt bemötande. Hos oss ska du känna Dig trygg och säker.

För ditt välbefinnande

Det är inte alltid man själv vet vilken behandling som passar sin hud bäst. Därför erbjuder vi alltid en kostnadsfri konsultation hos Aukt. Hudterapeut / Leg.Sjuksköterska. På konsultationen går vi igenom Dina önskemål och kommer tillsammans fram till den behandling som passar Dig bäst. På konsultationen får du svar på alla dina frågor. (Ett tips är att skriva ner frågorna på ett papper innan, så glömmer du inget. :)

Vi går igenom din hälsa, ev. medicinering mm. Detta för att se så det inte finns några kontraindikationen, för bästa behandling och resultat. En konsultation vad gäller hårborttagning finns även möjlighet till en testruta på det aktuella området. På detta sätt får du känna hur behandlingen känns och se hur du reagerar efteråt. Även detta är kostnadsfritt!

Vi finns här för att hjälpa dig, så tveka inte att kontakta oss för personlig rådgivning.

Jeanette Oom

Utbildad Leg. Sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Har arbetat som Sjuksköterska på CSK Kristianstad & Carlanderska i Göteborg.

Startade Laserkliniken år 2000 och har sedan dess arbetat & vidareutbildat mig inom laser & medicinsk hudvård.

jeanette@laserkliniken.nu

Malin Johansson

Aukt. Hudterapeut. Utbildad på Gilda Skolan med svensk och internationell examen CIDESCO. Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, SHR.

Arbetat på Laserkliniken sedan 2015 och sedan vidareutbildat sig inom avancerad hudvård och laser.

malin@laserkliniken.nu

Josefin Ottosson

Aukt Hudterapeut, utbildad på Gildaskolan innehar svensk och internationell examen. Har över sex års aktivt arbete inom branschen.

Vidareutbildat mig inom avancerad hudvård och olika apparaturer samt Laser.

josefin@laserkliniken.nu

Magdalena Olvesjö

Utbildad Auktoriserad Hudterapeut på Gilda Skolan med svensk och internationell examen CIDESCO. Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, SHR.

Började arbetat på Laserkliniken år 2019 och därefter vidareutbildning inom avancerad hudvård och laser.

magdalena@laserkliniken.nu

Kerstin Meiling

Kerstin Meiling, Leg Läkare med många års erfarenhet inom estetisk hudvård.

Ansvarig läkare för alla laserbehandlingar. Medlem i Sveriges Läkarförbund.

Bruce Williams

Bruce Williams Leg Läkare, Spec. i Plastikkirurgi och har många års erfarenhet inom plastikkirurgi.

Medlem i Sveriges Läkarförbund och internationell förening för estetisk plastikkirurgi samt svensk plastikkirurgisk förening.

info@laserkliniken.nu

Besöksadress & telefon

Engelbrektsgatan 34C
411 37 GÖTEBORG

Tel. 031- 899 150
info@laserkliniken.nu

Öppettider

Måndag 08:00 - 19:00
Tisdag 09:00 - 19:00
Onsdag 09:00 - 19:00
Torsdag 09:00 - 19:00
Fredag 09:00 - 18:00

Omdöme

Omdöme