Boka behandling med botox eller fillers i Göteborg hos oss på Laserkliniken! Tveka inte att höra av Dig vid ev funderingar!

Botox® kallas även Vistabel, är ett naturligt toxin som verkar genom att få injicerade muskler att slappna av så att rynkor slätas ut.

 

Injektionsbehandlingarna utförs av Leg.Läkare; Bruce Williams – specialist i plastikkirurgi. Medlem i Sveriges Läkarförbund.

 

Vad kan behandlas?

Botox används med fördel till rynkor och veck i pannan samt till linjer i yttre ögonvrån Sk. kråksparkar. Vissa muskler drar dessutom ner ögonbrynet och genom en behandling kan dess muskler slappna av vilket ger dig en öppnare blick.

 

Rynkor som orsakas av solen och rynkor som inte påverkas av muskelaturen kan inte behandlas med Botox

 

Kostnad:

Glabella (mellan ögonbryn) - 2900:-
Glabella + Panna - 3900:-
Glabella + Panna + Kråksparkar - 4900:-

 

Om behandlingen

Behandling med Botox är enkel och går snabbt. Genom en mycket tunn nål injiceras en ytterst liten mängd av ämnet in på några väldefinierade ställen.

 

Eftersom nålen är tunn och enbart en liten volym används så är obehaget minimalt och ingen bedövning behövs. Du kan återgå till normala aktiviteter direkt efter behandlingen. Ansträngande motion bör dock undvikas första dygnet. Du behöver inte testas före behandlingen utan det går utmärkt att behandlas vid första besöket.

 

Efter behandlingen

Det enda som syns efter behandlingen är en lätt, tillfällig rodnad som kan sminkas bort efter några timmar. En del kan märka en lätt huvudvärk och ömhet det första dygnet, men för de allra flesta är behandlingen inte märkbar.

 

Till skillnad från behandling med Restylane ser du inte effekten direkt utan det brukar ta mellan tre till sju dagar. Effekten varar mellan tre och sex månader och behandling kan upprepas med samma intervall. Hållbarheten varierar mellan olika individer och muskler, däremot har det visat sig att behandlingsintervallet har en tendens till att öka med antalet behandlingar du fått.

 

Biverkningar med Botox är ovanliga. I ytterst sällsynta fall kan Botox orsaka en övergående svaghet i närliggande muskler och en viss diskret asymmetri kan skönjas. Eftersom verkan av Botox är övergående är eventuella biverkningar också övergående.

 

Tveka inte att höra av Dig vid ev funderingar eller om Du vill boka tid för konsultation.

 

Till Botox cosmetics: Botoxcosmetic.com

 

 

NYHET PÅ LASERKLINIKEN 

BEHANDLING MOT DUBBELHAKA - BELKYRA 

Man kan idag använda sig av olika metoder för att bli av med sin dubbelhaka, det finns både kirurgiska och icke-kirurgiska behandlingsalternativ.

Vi använder Belkyra som är injicerar behandling som förstör de oönskade fettcellerna på sk dubbelhakan.

Ofta krävs 2-3 behandlingar med 6 v mellanrum.

På Laserkliniken är det enbart Leg Läkare Specialist i plastikkirurgi som utför behandlingen. Det krävs alltid en konsultation innan behandling. Allt för din säkerhet.

Tveka inte att hör av dig vid ev funderingar.

 

Besöksadress & telefon

Engelbrektsgatan 34 C
411 37 GÖTEBORG
Tel. 031- 899 150
info@laserkliniken.nu